fredag den 26. april 2013

Retro når det er bedst!


Dette skønne service er flyttet ind hos os. Har købt det af hende her. Lucky me!

torsdag den 25. april 2013

Bordskåner man rent faktisk gider se på

De er sjældent kønne, men de er uundværlige. Bordskånere. Jeg har derfor lavet nogle selv, som jeg faktisk rigtig gerne vil se på. De er lavet af de store hamaperler.


tirsdag den 23. april 2013

Simpel salat

Det bliver ikke mere enkelt. Feta og finthakket forårsløg. Mums!


søndag den 21. april 2013

Langtidsbagte tomater

Har for første gang lavet langtidsbagte tomater. Jeg gik frem efter Theresa Maria Jessings opskrift i "Livet på Kastaniegården". Og det bliver absolut ikke sidste gang! Vi brugte dem i en varm pastasalat og det var ren succes! Jeg dryssede med lidt rørsukker, flagesalt og peber - og på den ene halvdel var frisk koriander og på den anden frisk timian. Derefter to timer i ovnen ved 100 grader.



Til sommer når vi kan høste egne tomater, skal der helt sikkert laves nogle flere langtidsbagte tomater, der kan blive henkogt.

fredag den 19. april 2013

My boy

Efter jeg blev mor, er mit fotografgen virkelig blevet styrket. Så her kommer en lille kavalkade af min store dreng anno april 2013 - halvandet år gammel.














onsdag den 10. april 2013

Uro

Mine forældre har altid et uro hængende over deres brændeovn, så de har en varmeindikator. Derfor har de fået et hjemmelavet et, med billeder af Aksel og brunt Ricepapir.




mandag den 8. april 2013

Nye køkkenhylder

Blandt mine julegaver var der en knaldrød radio og min mands smukke hjemmelavede køkkenhylder. Sidstnævnte er nu endelig blevet tapetseret og malet - og hænger nu på deres plads, hvormed også radio har fået sit hjem.


søndag den 7. april 2013

Make-over af vitrineskab

Vores julegave til min mor, var en make-over af hendes vitrineskab, så det blev lysere og indvendigt beklædt med originalt retrotapet. Resultatet taler for sig selv - det blev så meget bedre, end vi havde turdet håbe på.

Resultatet:

Før-billede:

Lidt fra processen:



lørdag den 6. april 2013

Loppe-lækkerier 2013 #5



Blikskånere i Anita Wangel design.
 
 Stof lækkerier - lidt duge og lidt sengetøj.

Børnebøger og Domino.


Ingeborg Suhrs kogebog og "De små tegner".

fredag den 5. april 2013

torsdag den 4. april 2013

BIG NEWS

 
Jeg har fået job!!! Det er så fedt og jeg er lykkelig.
Nu er det slut med ledighed, a-kasse og uvished.

onsdag den 3. april 2013

Forårsfornemmelser

Vi er ved at forspire tomater, agurker, peberfrugter og asters. Og det går ganske godt, der er fint gang i det hele, så det bliver spændende, når vi kan begynde at høste... Kom sol, kom forår, kom varme!

Fine tomatplanter.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...